Standard partering. Kun på forudbestilling og ved næste slagt.
1/2 og 1/4 gris parteret, er en hel side af en gris incl. ben (knogler). Man får kød fra både forenden og bagenden, lige fra tryne til hale og fra midt ryg til grisetæerne.
1/2 gris: vægt ca. 40 – 55 kg +/-, – kg pris 60 kr.
1/4 gris: vægt ca. 20 – 28 kg +/-, – kg pris 63 kr.
Tilvalg: vakuumpakning 12 kr/kg
Hjerte og lever skal bestilles særskilt (medfølger ikke).
Kødudskæringerne er mærket med navn. Ved afhentning er ben og hak i pose og kødet i kasser. Holdbarhed på køl ved max +5c er ca. 3 dage, undtagen farsen, som skal på frost og gerne indenfor 24 timer efter afhentning.
Der betales kun for udleverede kg, ej krogvægten. Du betaler derfor ikke for spild.
Ønsker man at få alt sit kød vakuumpakket, kan dette bestilles mod merpris på 12 kr/kg pakket. Ben pakkes ikke og regnes ikke med i pakning af kød
Der kan forekomme mindre afvigelser, mangler eller ændringer efter omstændighederne i forbindelse med udskæring.
Udegående – FRILANDSGRISE helt til slagt
Vores frilandsgrise lever et godt og aktivt liv under træerne og ude i det åbne land.
Kødet smager fortræffeligt – af motion, trynen i jorden, ren luft, græsfoder og dyrevelfærd.
Vores grise bliver behandlet godt, fodret med grønt og stivelsesfattigt foder, vokser langsommere, lever derfor længere og bliver slagtet værdigt.
Når man behandler sine dyr sådan, så behøver man ikke bruge mærkelige tilsætningsstoffer eller medicin.
Vores kød er mørkere end det du normalt ser i butikkerne. Det skyldes at de vokser langsomt sig stærke med en god naturlig muskelfylde fra det frie udeliv i dagslyset og solen.
Det frie liv i naturligt dagslys, græs, og masser af motion, gør at de udvikler mindre fedt kombineret med en langsommere vækst. Derfor vil du opleve at fedtlaget på vores kød er mere blødt.
Det giver så godt svinekød, at man bliver forfalden til det.