1/4 kalv - Ung Angus Kvæg - parteret

Ungkvæg

Kun til afhentning i butik. Evt. levering muligt i radius af 20 km fra gårdbutikken, mod betaling på 50 kr. Sendes ikke.

Forudbestilling her og få besked om næste slagtning, se evt også på forsiden hvornår vi slagter. Spørg evt. om hvad vi vurderer dyret vejer. Mere beskrivelse, se nedenfor.

Pris pr kg udleveret. Der afregnes ikke på krogvægt.

65 DKK

Ryd
Varenummer Ikke mulig Kategorier , ,

1/4 kalv - Ung Angus Kvæg - parteret

Det er unge dyr på 17 – 24 mdr.

Ca. 55-85 kg på et kvart dyr, afhængig af dyrets størrelse og køn. 

1/4 dyr, får man både kød fra forenden og bagenden, samt suppe/fond ben. 

Kødudskæringerne er mærket med navn. Ved afhentning er ben og hak i poser og kødet i kasser. Du pakker selv kødet.

Vælg følgende:

Standard partering, overvejende steg partering, overvejende steak/bøf partering, partering hvor forpart hakkes.

Parteres og hakkes efter jeres eget ønske. Vi hjælper gerne med vejledning omkring udskæringerne. Kun på forudbestilling. Der er ca. 55-85 kg på et kvart dyr, afhængig af dyrets størrelse og køn. Der kan forekomme mindre afvigelser, mangler eller ændringer efter omstændighederne i forbindelse med udskæring.

Ønsker man at få alt sit kød vakuumpakket, kan dette bestilles mod merpris på 5 kr/kg. Ben pakkes ikke, med mindre der er et ønske herom.

Opvæksten: Kalvene går sammen med deres mor og får mælk og græs i de første 6-8 mdr. Herefter tages de fra og forbliver sammen med de andre kalve, som er i flokken. De er opvokset langsomt op på græs og græsfodring.  Det giver kortere kødfibre, mere smag, mindre fedt og mere mørhed. Vi sælger ikke kalvekød, da langsomt og naturlig opvækst gør at vi ikke har slagtekalve på 8-12 mdr. Kvalitet tager tid.

Forudbestilling kan du gøre her på denne side ved at trykke på “læg i kurv”, eller send os en sms, ring eller du kan blive skrevet op ved dit besøg i butikken.

Du betaler først ved afhentning. Nærmere ca dato for næste slagt kan ses på hjemmesidens forside eller kontakt os.

Vægt N/A
Partering

Standard partering, Overvejende stegpartering, Overvejende steak/bøf partering, Standard partering hvor forpart hakkes, Standard partering hvor forpart hakkes undtagen tykkam