Angus Flanksteak

Krogmodnet mørt kød fra græssende Dansk Black Angus Ungkvæg fra Solkærgaard

Flanksteak af slag.

FlankSteak en sikker vinder! Marineres eller krydres.

Man steger med fordel sin flanksteak rosa eller derunder, da en for længe tilberedning godt kan gøre den lidt tør. God med bearnaise og hasselback kartofler.

Krydder den fx med salt og peber inden tilberedning på grill eller pande.
Skær herefter steaken ud på tværs af kødfibrene. Uhm velbekomme

Frostvare. Vakuumpakket.
Kg pris: 150kr

79 kr.114 kr.

Angus Flanksteak

Dansk Angus ungkvæg fra Solkærgaard

Full-grass-fed betyder at vores kvæg græsfodres og at de ikke fodres med stivelse fra fx korn og majs. Græsfodringen giver en langsommere opvækst og en sundere fedtsyreprofil i kødet, eftersom indholdet af omega-3 fedtsyrer er højere og minimal kolesterol. Omega-3 er en umættet fedtsyre, som betegnes som en ”sund fedtsyre”. Samtidig med indeholder kødet en lavere fedt %, end ved kornfedet dyr. Derfor opnår vi aldrig en bøf med 30 – 50 % fedt marmorering.

Farven på vores kød er naturligt mørkere end det du normalt ser i butikkerne. Det skyldes græsfodring, sollyset, græs og urter dyrene finder når de går ude og græsser.

Kødet er Krogmodnet og har et minimal svind ved stegning.

Vægt N/A
VÆGT

750 g, 830 g, 765 g, 980 g, 540 g, 585 g, 564 g, 815 g