Vi har flere varianter i stedet for kun en variant, da vi synes man skal vide hvad man får og hvad det er man betaler for.
Det giver dig mulighed for et bredere udvalg og bedre smagsoplevelse.
Smagsoplevelse af den tilberedte middag bliver også bedre, da der ikke er variation i kødstykkernes mørhed.
Vores tern er skåret af udskæringer og ikke af afpuds, derfor er det også med til at højne kvaliteten på vores kød.
Dansk Angus ungkvæg fra Solkærgaard
Alle udskæringer er af vores ungdyr.
Full-grass-fed betyder at vores kvæg græsser og græsfodres og at de ikke fodres med stivelse fra fx korn og majs. Græsfodringen giver en langsommere opvækst og en sundere fedtsyreprofil i kødet, eftersom indholdet af omega-3 fedtsyrer er højere og minimal kolesterol. Omega-3 er en umættet fedtsyre, som betegnes som en ”sund fedtsyre”. Samtidig med indeholder kødet en lavere fedt %, end ved kornfedet dyr. Derfor opnår vi aldrig en bøf med 30 – 50 % fedt marmorering.
Farven på vores kød er naturligt mørkere end det du normalt ser i butikkerne. Det skyldes græsning, græsfodring, sollyset og urter dyrene finder når de går ude og græsser.
Kødet er Krogmodnet, mørt og har et minimal svind ved stegning.