SKOVGRIS – FRILANDSGRISE
Vores skov- frilandsgrise lever et godt og aktivt liv under træerne og ude i det åbne land.
Kødet smager fortræffeligt – af motion, trynen i jorden, ren luft, græsfoder og dyrevelfærd.
Vores skov- frilandsgrise bliver behandlet godt, fodret med grønt og stivelsesfattigt foder og slagtet værdigt.
Når man behandler sine dyr sådan, så behøver man ikke bruge mærkelige tilsætningsstoffer eller medicin.
Vores kød er en anelse mørkere end det du normalt ser i butikkerne. Det skyldes at de vokser sig stærke, med en god naturlig muskelfylde fra det frie udeliv i dagslyset og solen. Da musklerne bruges meget vil vores kød have mere intramuskulært fedt, end grise opvokset på stald.
Det frie liv i naturligt dagslys, græs, og masser af motion, gør at de udvikler mindre fedt kombineret med en langsommere vækst. Derfor vil du opleve at fedtlaget på vores kød er mere blødt.
Godt svinekød, bliver forfalden til.