KOTELETTER

Koteletterne kan tilberedes på panden, i ovn, i fad eller på grillen. De kan også marineres eller paneres.

Kødet på koteletterne er noget af det mest magre på vores skovgrise og steg dem ikke for hårdt og for længe, da kødet så vil blive tørt. Steg kødet et par minutter på hver side til det er let rosa og lad det herefter hvile i 7-8 min. Velbekomme!

Dansk Skovgrisekød – frilandsgrisekød fra Solkærgaard

Frostvare. Vakuumpakket.

Af svinekam. 2 stk i pakke, med mindre andet er angivet.

Pris pr. kg 115 kr

47,00 kr.66,00 kr.

KOTELETTER

SKOVGRIS – FRILANDSGRISE

Vores skov- frilandsgrise lever et godt og aktivt liv under træerne og ude i det åbne land.
Kødet smager fortræffeligt – af motion, trynen i jorden, ren luft, græsfoder og dyrevelfærd.
Vores skov- frilandsgrise bliver behandlet godt, fodret med grønt og stivelsesfattigt foder og slagtet værdigt.
Når man behandler sine dyr sådan, så behøver man ikke bruge mærkelige tilsætningsstoffer eller medicin.

Vores kød er en anelse mørkere end det du normalt ser i butikkerne. Det skyldes at de vokser sig stærke, med en god naturlig muskelfylde fra det frie udeliv i dagslyset og solen. Da musklerne bruges meget vil vores kød have mere intramuskulært fedt, end grise opvokset på stald.

Det frie liv i naturligt dagslys, græs,  og masser af motion, gør at de udvikler mindre fedt kombineret med en langsommere vækst. Derfor vil du opleve at fedtlaget på vores kød er mere blødt.

Det giver så godt svinekød, at man bliver forfalden til det.

Vægt 0,6 kg
Vægt

410 g, 580 g, 560 g