Nyretapper - Boeuf Onglet

Kilo pris

180 DKK

Ikke på lager

Kategorier ,

Nyretapper - Boeuf Onglet

Nyretappen er den muskel, der hæfter nyrene. Derfor det engelske navn “hanger steak”.
Med nyretappen får du et ekstremt mørt stykke kød, der har en kraftig oksesmag.
De hvide hinder i midten skal skæres af inden tilberedning.
Med en skarp kniv skærer du langs hinderne for at fjerne dem.
  • Varm en pande med fx olivenolie eller anden smagsneutral olie op til meget høj temperatur
  • Steg i 1-2 min på hver side, så det får en god stegeskorpe
  • Lad kødet hvile i 5 minutter
  • Steg igen i olie i 1-2 minutter på hver side
  • Lad det hvile igen i 5 minutter
  • Steg til sidst i smør 1-2 minutter på hver side
  • Efter hvil i 5 minutter inden servering
  • Serveres i skiver