Beef Short Ribs

Du trimmer dine ribs ved at trække sølvhuden af dem. Du kan løsne benene for senerne på undersiden, lige under sølvhuden. Så de enkelte ben er blanke. De skal ikke skæres fri!

Giver dem en gang Madolie hele vejen rundt og efterfulgt med din yndlings BBQ rub. Når det er gjort så lader du det hele trække lidt. Evt.  rubber du dem dagen inden og pakker dem i folie eller vakuumpakker dem til næste dag.  Anbefaler at de tages ud af køleskabet en ½-1 time før de tilberedes.

Krogmodnet Dansk Angus Ungkvæg fra Solkærgaard

Frostvare. Vakuumpakket.
Kg pris: 100 kr.

93 DKK122 DKK

Ryd

Beef Short Ribs

Dansk Angus ungkvæg fra Solkærgaard

Full-grass-fed betyder at vores kvæg græsfodres og at de ikke fodres med stivelse fra fx korn og majs. Græsfodringen giver en langsommere opvækst og en sundere fedtsyreprofil i kødet, eftersom indholdet af omega-3 fedtsyrer er højere og minimal kolesterol. Omega-3 er en umættet fedtsyre, som betegnes som en ”sund fedtsyre”. Samtidig med indeholder kødet en lavere fedt %, end ved kornfedet dyr. Derfor opnår vi aldrig en bøf med 30 – 50 % fedt marmorering.

Farven på vores kød er naturligt mørkere end det du normalt ser i butikkerne. Det skyldes græsfodring, sollyset, græs og urter dyrene finder når de går ude og græsser.

Kødet er Krogmodnet og har et minimal svind ved stegning.

Farven og størelser på billederne kan afvige.

Vægt 1.5 kg
Vægt i kg

1,220, 0,930