Stegeben / Grillben / Gode Nøgle ben

Kødfulde stegeben – Rå, ikke marineret eller kogte

Forslag til tilberedning:
Dry rub (krydderi). Der skal dry rub på alle sider af benene. Find den krydderiblanding du bedst kan lide, eller lav din egen.
Benene/køllerne bages/dampes i folie. Det er her benene bliver møre og tager smag fra den dry rub man har kommet på. Man kan gøre det både på grillen eller i ovnen.
Grilltid Benene/køllerne på grillen ved indirekte varme, for farve og smag af grill. Man kan med fordel komme lidt røg chunks, eller røgflis i grillen, så man også får lidt røg med.
Pensles: Benene pensles med barbecuesauce jævnligt , så man får opbygget et godt lag.

Dansk Skovgrisekød – kød fra frilandsgrise fra Solkærgaard

Frostvare. Pakket i pose, ikke Vakuumpakket.

Kg pris: 35 kr.

36,00 DKK77,00 DKK

Stegeben / Grillben / Gode Nøgle ben

SKOVGRIS – FRILANDSGRISE

Vores skov- frilandsgrise lever et godt og aktivt liv under træerne og ude i det åbne land.
Kødet smager fortræffeligt – af motion, trynen i jorden, ren luft, græsfoder og dyrevelfærd.
Vores skov- frilandsgrise bliver behandlet godt, fodret med grønt og stivelsesfattigt foder og slagtet værdigt.
Når man behandler sine dyr sådan, så behøver man ikke bruge mærkelige tilsætningsstoffer eller medicin.

Vores kød er en anelse mørkere end det du normalt ser i butikkerne. Det skyldes at de vokser sig stærke, med en god naturlig muskelfylde fra det frie udeliv i dagslyset og solen. Da musklerne bruges meget vil vores kød have mere intramuskulært fedt, end grise opvokset på stald.

Det frie liv i naturligt dagslys, græs,  og masser af motion, gør at de udvikler mindre fedt kombineret med en langsommere vækst. Derfor vil du opleve at fedtlaget på vores kød er mere blødt.

Det giver så godt svinekød, at man bliver forfalden til det.

Vægt 2,0 kg
Vægt

2.215 g, 1.095 g