Vikingeben - Vikingekøller

Kilo pris 60kr

Udskæring fra skovgrisen
Vægten på vores pakker er varierende, derfor oplyses kiloprisen.

60 DKK

På lager: 1 på lager

Kategorier , ,

Vikingeben - Vikingekøller

Tilberedes ligesom spareribs eller gode ben

Forslag til tilberedning af benene:

Dry rub (krydderi). Der skal dry rub på alle sider af benene. Find den krydderiblanding du bedst kan lide, eller lav din egen.

Benene/køllerne bages/dampes i folie. Det er her benene bliver møre og tager smag fra den dry rub man har kommet på. Man kan gøre det både på grillen eller i ovnen.

Grilltid Benene/køllerne på grillen ved indirekte varme, for farve og smag af grill. Man kan med fordel komme lidt røg chunks, eller røgflis i grillen, så man også får lidt røg med.

Pensles: Benene pensles med barbecuesauce jævnligt , så man får opbygget et godt lag.

Vægt 1.0 kg