Landlig Gårdbutik og webshop.
I vores fysiske gårdbutik har vi et dejligt sortiment af oksekød og svinekød fra gårdens egne dyr. Du kan kigge i webshoppen og se hvilket produktsortiment vi har. Bemærk dog at alle varer vi har i butikken er ikke tilgængelig i webshoppen. Derfor kan man ikke gå ud fra at når der står udsolgt, at det samme er gældende i butikken. Er du i tvivl eller andet, så bare kontakt os.

Vin, spiritus, honning, chokolade specialiteter, gaver og andre produkter sælger vi også i butikken.

Webhandel – se mere på fanen “webshop”

Åbningstider
Åbningstider + åbent efter aftale.

Vi holder ALTID åbent efter aftale, så skriv eller ring endelig, også weekender og helligdage. Da vi har åbent når vi er hjemme. Derudover har vi har også varierende faste åbningstider, se dem her: Åbningstider

Forudbestilling
Vi modtager gerne forudbestillinger på fx ferske udskæringer eller udskæringer vi ikke har her eller i butikken,  kontakt os gerne på besked, sms, tlf. eller i butikken.

Har du ønsker eller ideer, så lad os endelig høre dem. Det kunne være vi kunne finde en løsning sammen eller kunne være med til at gøre gårdbutikken bedre.

Kødet er på frost. Vi har i perioder fersk kød på køl efter slagt, som er tilgængelig i Gårdbutikken. Så hold øje med “forsiden” her på hjemmesiden eller på vores sociale medier, eller blive skrevet op til at få besked. Nyhedsbrev har vi ikke fået sat vores system op til endnu.

Gårdens Angus kødkvæg
Vores Angus kvæg er født og opvokset på gården. De går frit på enge og marker ca. 8-9 mdr i året. Når vejret og græs forholdene ikke tillader det mere om vinteren. Kommer de på stald, hvor de går frit. De fodres med tørret græs og andet græsfoder.

Gårdens Skovgrisene
Grisene er ikke født på gården, men vokser op hos os i mini skoven, hvor de fodres med bla. græs. Vores svinekød er lidt mørkere end det du ser i butikkerne. Det skyldes det fri liv, græs, sollys og masser af motion.Fysiskt

Oversigt over varesortimentett på krogmodnet Angus ungkvæg:
Se evt. også varesortimentet under fanen "webshop"

Oversigt over varesortimentet på skovgrise/friland :
Se evt. også varesortimentet under fanen "webshop"

Frilandsgris