Landlig Gårdbutik og webshop.
I vores fysiske gårdbutik har vi et dejligt sortiment af oksekød og svinekød fra gårdens egne dyr. Du kan kigge i webshoppen og se hvilket produktsortiment vi har. 
Bemærk dog at alle varer vi har i butikken er ikke tilgængelig i webshoppen. Derfor kan man ikke gå ud fra at når der står udsolgt, at det samme er gældende i butikken. Er du i tvivl eller andet, så bare kontakt os.

Vin, spiritus, mousserende vine, honning, gaver og andre produkter sælger vi også i butikken.

Webhandel – se mere på fanen “webshop”

Åbningstider
Åbningstider + åbent efter aftale.

Vi holder ALTID åbent efter aftale, så skriv eller ring endelig, også weekender og helligdage. Da vi har åbent når vi er hjemme. Derudover har vi har også varierende faste åbningstider, se dem her: Åbningstider

Forudbestilling
Vi modtager gerne forudbestillinger på fx ferske udskæringer eller udskæringer vi ikke har her på siden eller i butikken. Vi har mere /flere end det der fremgår i vores webshop, så  kontakt os gerne på besked, sms, tlf. eller i butikken.

Har du ønsker eller ideer, så lad os endelig høre dem. Det kunne være vi kunne finde en løsning sammen eller kunne være med til at gøre gårdbutikken bedre.

Kødet er på frost. Vi har i perioder fersk kød på køl efter slagt, som er tilgængelig i Gårdbutikken. Så hold øje med “forsiden” her på hjemmesiden eller på vores sociale medier, ring eller send os en besked, eller blive skrevet op til at få besked. Du kan også tilmelde dig vores Nyhedsbrev, som kun bliver udsendt 4-6 gange i året.

Gårdens Angus kødkvæg
Vores Angus kvæg er født og opvokset på gården. De går frit på enge og marker ca. 8-9 mdr i året. Når vejret og græs forholdene ikke tillader det mere om vinteren, kommer de på stald, hvor de går frit. De fodres med tørret græs og andet græsfoder.

Gårdens fritgående Skov- og frilandsgrise
Grisene er ikke født på gården, men vokser op hos os i mini skoven og på friland, hvor de fodres med bla. græs. Vores svinekød er lidt mørkere end det du ser i butikkerne. Det skyldes det fri liv, græs, sollys og masser af motion

Oversigt over varesortimentett på krogmodnet Angus ungkvæg:
Se evt. også varesortimentet under fanen "webshop"

Solkærgaard egne frilands og skovgrise. Gårdbutik ved Gråsten og webshop

Oversigt over varesortimentet på vores fritgående skovgrise/frilandsgrise :
Se evt. også varesortimentet under fanen "webshop"

Frilandsgris. Grisene i det fri på Solkærgaard hygger sig med trynen i jorden. Dejligt at være frilandsgris. 100 % dansk, fra jord til bord. Kød af høj kvalitet, bæredygtighed af unge Angus kødkvæg og kød fra fritgående friland- og skovgrise fra Solkærgaard. Gårdbutik ved Gråsten og med webshop. Få dine varer leveret til døren eller afhent dine varer i gårdbutikken.