Bestilling
Ved bestilling til levering, skal navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse oplyses, leveringsform skal vælges og handelsbetingelser skal accepteres før betalingen kan gennemføres.

Det er muligt at notere bemærkning til ordren, f.eks. leveringssted eller ønsket modtagelsesdag.

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen

Betaling og priser
Solkærgaard Gårdbutik modtager kontanter, bankoverførsel og Mobilepay. 

På Solkaergaard.dk Webshop kan du bruge følgende betalingskort: visa, visa/dankort, Mastercard. Ønsker du anden betaling, så kontakt os.

Betaling sker når du afhenter varerne i gårdbutikken eller ved afsendelse af dine varer. 

Alle beløb som er angivet på solkaergaard.dk er i DKK og inklusive moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Hos Solkærgaard Gårdbutik tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser eller i varelageret. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

Når varen sendes fra vores lager, trækkes pengene først. Indtil da er pengene reserveret.

Du vil få en e-mail fra os af så snart varen er sendt afsted. 

Vi anvender den højeste sikkerhed inden for betalingsløsninger ved brug af SSL (Secure Stocket Layer). Så længe du browser (kigger) på siden, er der ingen kryptering, men når du indtaster dine betalings oplysninger (navn, adresse, kreditkort nr.) går du ind i et sikret område.

Hent Selv i Gårdbutikken
Det er muligt at afhente din ordre i gårdbutikken og derved spare fragtgebyret og emballageomkostningerne. Dette vælges ved check-ud. Afhentning af varer skal ske på Limbækvej 3A Kværs, 6300 Gråsten. Du må meget gerne notere hvilken dag du henter og ca. tidspunkt. Dette gælder også afhentning aftener, weekender og helligdage. Skriv det i feltet “Bemærkning til ordre” i kassen. Så har vi dine varer klar efter aftale.

Levering – Vi leverer i hele landet – på nær ikke brofaste øer
Fragten er fastsat til 150 kr til forsendelser under 20 kg incl. indpakning og is.
Forsendelser på 20 – 40 kg er fastsat til 300 kr. 
Andre fragtpriser vil der være ved bestilling på fx 1/4 dyr.

Vi har leveringer 1 x ugentlig – hver fredag. Med Brink Transport er der mulighed for levering andre ugedag.
Bestilling er senest onsdag kl. 12:00 for levering i indeværende uge om fredagen. Ønsker du at få din ordre leveret i fx ugen efter, så skrives det i ordrens bemærkning til os.

Enkelte gange leverer vi med bud. Vi vil kontaktet jer herom inden, da det kan være en anden leveringsdag,

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen. 

I tilfælde af helligdage, ferie eller andet vil leveringsdato fremgå af ordrebekræftelsen. 

Dine varer bliver leveret som flexlevering, hvilket betyder at fragtmanden stiller dine varer foran din hoveddør.
Leveringsanvisning: Ved manglende leveringsanvisning på pakken, vil denne altid blive leveret hos modtagers adresse bedst muligt.

Vi sender lige til døren i hele Danmark med Brink Transport og Xpressen, på nær ikke brofaste øer. Vi tager under ingen omstændigheder pakker retur.
Transporten udføres af Brink Transport og Xpressen og at Brink Transports og Xpressens forretningsbetingelser gør sig gældende, herunder CMR-loven, finder anvendelse.

Brink Transport ApS
Trianglen 27, 
6000 Kolding
CVR: 38073540
Tlf.: 74835012

Xpressen ApS
Mørupvej 30
7400 Herning 
CVR: 25449789 
Tlf.: 70707795

Forsendelse inkluderer: Materiale (Thermo kasse) & fragt omkostninger ved forsendelse.

Ved afsendelse af dine varer overgår ansvaret for varerne til Jer.

Kølig transport
Er du ikke hjemme, når leveringen sker, følger fragtmanden fra Brink Transport og Expressen dine leverings anvisninger (eks. stilles foran hoveddøren). Kødet er pakket med vakuumpakket is i en flamingokasse/termokasse og kan holde sig køligt i op til 30 timer. Flamingokassen er din ejendom efter levering.

Kødet leveres med labels på, hvor du kan se kødets type og dato for holdbarhed. Dog kan holdbarheden på frostvarer være nedsat hvis varen ikke er kommet rettidig på frost igen. Kødet er vakuumpakket og klar til brug eller kan lægges i fryseren eller på køl.

Fortrydelsesret
Den normale 14-dages fortrydelsesret er ikke gældende ved køb af letfordærvelige madvarer. Da vi forhandler kølevarer, ferske og frosne fødevarer, er man derfor ikke dækket af nogen fortrydelsesret efter din pakke er afsendt.

Vi tager derfor under ingen omstændigheder pakker retur og du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varer.

Ved afbestilling eller ændring af ordre, skal det ske hurtigst muligt inden ordren pakkes/afsendes. Afbestilling af ordre inden forsendelse kan foretages telefonisk på +45 42723202 og evt. på e-mail til info@solkaergaard.dk eller ved at svare på din ordre bekræftelse.

Fødevaresikkerhed
Dit kød pakkes forsvarligt i fødevaregodkendte termobokse, sammen med vakuumpakket isblokke. Det sikrer at kølevarer holdes kølige og frostvarer forbliver eller holdes frosne så lang tid som muligt under transporten.

Du kan følge din levering via Track & Trace funktion.

Da vi forhandler kølevarer, ferske og frosne fødevarer, er det vigtigt du efter modtagelsen får bragt dine varer på køl eller frost, således at varerne forbliver friske, og kvaliteten bevares.

Termobokse holder det køligt op til 30 timer efter afsendelse. Optøning påbegyndes ved afsendelse. Vi refunderer ikke, hvis produktet er optøet ved modtagelse.