Bestilling
Ved bestilling til levering, skal navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse oplyses, leveringsform skal vælges og handelsbetingelser skal accepteres før betalingen kan gennemføres.

Det er muligt at notere bemærkning til ordren, f.eks. leveringssted eller ønsket modtagelsesdag.

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen

Betaling og priser
Solkærgaard Gårdbutik modtager kontanter, bankoverførsel og Mobilepay. 

På Solkaergaard.dk Webshop kan du bruge følgende betalingskort: visa, visa/dankort, Mastercard

Betaling sker når du afhenter varerne i gårdbutikken eller ved afsendelse. 

Alle beløb som er angivet på solkaergaard.dk er i DKK og inklusive moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Hos Solkærgaard Gårdbutik tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

Når varen sendes fra vores lager, trækkes pengene først. Indtil da er pengene reserveret.

Du vil få en e-mail fra os af så snart varen er sendt afsted. 

Vi anvender den højeste sikkerhed inden for betalingsløsninger ved brug af SSL (Secure Stocket Layer). Så længe du browser (kigger) på siden, er der ingen kryptering, men når du indtaster dine betalingsoplysninger (navn, adresse, kreditkortnr.) går du ind i et sikret område.

Hent Selv i Gårdbutikken
Det er muligt at afhente din ordre i gårdbutikken og derved spare fragtgebyret og emballageomkostningerne. Dette vælges ved check-ud. Afhentning af varer skal ske på Limbækvej 3A Kværs, 6300 Gråsten. Du må meget gerne notere hvilken dag du henter og ca. tidspunkt. Dette gælder også aftener, weekender og helligdage. Skriv det i feltet “Bemærkning til ordre” i kassen. Så har vi dine varer klar.

Levering – Vi leverer i hele landet
Fragten bliver beregnet ud fra den samlede størrelse på din ordre.

Vi sender dine varer mandag til onsdag, for at sikre varerne når frem til jer.

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen

I tilfælde af helligdage, ferie eller andet vil leveringsdato fremgå af ordrebekræftelsen. 

Dine varer bliver leveret som flexlevering, hvilket betyder at fragtmanden stiller dine varer foran din hoveddør eller leveres til nærmeste pakkeshop, såfremt du ikke er hjemme ved levering.

Vi sender lige til døren i hele Danmark, på nær ikke brofaste øer. Vi tager under ingen omstændigheder pakker retur.

Fragten bliver beregnet ud fra den samlede vægt på din ordre. 

Forsendelse inkluderer: Materiale & fragt omkostninger ved forsendelse.

Ved afsendelse af dine varer overgår ansvaret for varerne til Jer.

Kølig transport
Er du ikke hjemme, når leveringen sker, følger fragtmanden dine leverings anvisninger (eks. stilles foran hoveddøren). Kødet er pakket med vakuumpakket is i en flamingokasse og kan holde sig køligt i op til 30 timer. Flamingokassen er din ejendom efter levering.

Kødet leveres med labels på, hvor du kan se kødets type og dato for holdbarhed. Dog kan holdbarheden på frostvarer være nedsat hvis varen ikke er kommet rettidig på frost igen. Kødet er vakuumpakket og klar til brug eller kan lægges i fryseren eller på køl.

Fortrydelsesret
Den normale 14-dages fortrydelsesret er ikke gældende ved køb af letfordærvelige madvarer. Da vi forhandler kølevarer, ferske og frosne fødevarer, er man derfor ikke dækket af nogen fortrydelsesret efter din pakke er afsendt.

Vi tager derfor under ingen omstændigheder pakker retur og du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varer.

Ved afbestilling eller ændring af ordre, skal det ske hurtigst muligt inden ordren pakkes/afsendes.Afbestilling af ordre kan foretages telefonisk på
+45 42723202 og evt. på e-mail til info@solkaergaard.dk. 

Fødevaresikkerhed
Dit kød pakkes forsvarligt i fødevaregodkendte termobokse, sammen med vakuumpakket isblokke. Det sikrer at kølevarer holdes kølige og frostvarer forbliver frosne under transporten.

Du kan følge din levering via vores Track & Trace funktion.

Da vi forhandler kølevarer, ferske og frosne fødevarer, er det vigtigt du efter modtagelsen får bragt dine varer på køl eller frost, således at varerne forbliver friske, og kvaliteten bevares.

Termobokse holder temperaturen minimum til kl. 19:00 på leveringsdagen.