Angus Okseklump – Roastbeef

Steg med smag 

Angus Okseklump er udskåret af okselåret og indeholder lidt bindevæv. Angus Okseklump har masser af smag og er velegnet til gryderetter, tynde skiver/hverdags steaks, Bøf Stroganoff, tern til fx grillspyd og gullasch, bankekød og Roastbeef.

Anvender du den fx til Roastbeef, er der masser af smag. Ønsker du at bruge det til fx smørrebrød, anbefaler vi at du anvender inderlår i stedet, da det indeholder mindre bindevæv.

Krogmodnet Dansk Angus Ungkvæg fra Solkærgaard

Frostvare. Vakuumpakket.
Kg pris: 180 kr.

180 kr.

Angus Okseklump – Roastbeef

Dansk Angus ungkvæg fra Solkærgaard

Græssende Angus kødkvæg. De fodres ikke med stivelse fra fx korn og majs. Græsningen og græsfodringen(hø) giver en langsommere opvækst og en sundere fedtsyreprofil i kødet, eftersom indholdet af omega-3 fedtsyrer er højere og minimal kolesterol indhold. Omega-3 er en umættet fedtsyre, som betegnes som en ”sund fedtsyre”. Samtidig med indeholder kødet en lavere fedt %, end ved kornfedet dyr. Derfor opnår vi aldrig en bøf med 30 – 50 % fedt marmorering.

Farven på vores kød er naturligt mørkere end det du normalt ser i butikkerne. Det skyldes græsfodring, sollyset, græs og urter dyrene finder når de går ude og græsser. Kødet er Krogmodnet og har et minimal svind ved stegning.

Weight N/A
VARIANT

920 g, 1.615 g, 705 g, 1.095 g, Forudbestilling fersk