Beef Short Ribs

Forslag til tilberedning

Du trimmer dine ribs ved at trække sølvhuden af dem.
Det bedste resultat er at man koger dem eller sous vide (55 grader). Du kan med fordel gøre dette et par dage inde du skal bruge dem.
Uanset om du vælger sous vide eller at koge dem, så skal de blot have lidt salt og peber og pensles med din ynglings barbecue sauce. Når det er gjort så lader du det hele trække lidt. Evt.  rubber du dem dagen inden og pakker dem i folie eller vakuumpakker dem til næste dag.  Anbefaler at de tages ud af køleskabet en 1 time før de tilberedes. Smid dem på grillen eller i ovnen, når fx gæsterne er kommet.

Krogmodnet Dansk Angus Ungkvæg fra Solkærgaard

Frostvare. Vakuumpakket.

Vælg mellem Short Ribs og Long Ribs.
Kg pris: 100 kr.

133,00 DKK171,00 DKK

Beef Short Ribs

Dansk Angus ungkvæg fra Solkærgaard

Full-grass-fed betyder at vores kvæg græsfodres og at de ikke fodres med stivelse fra fx korn og majs. Græsfodringen giver en langsommere opvækst og en sundere fedtsyreprofil i kødet, eftersom indholdet af omega-3 fedtsyrer er højere og minimal kolesterol. Omega-3 er en umættet fedtsyre, som betegnes som en ”sund fedtsyre”. Samtidig med indeholder kødet en lavere fedt %, end ved kornfedet dyr. Derfor opnår vi aldrig en bøf med 30 – 50 % fedt marmorering.

Farven på vores kød er naturligt mørkere end det du normalt ser i butikkerne. Det skyldes græsfodring, sollyset, græs og urter dyrene finder når de går ude og græsser.

Kødet er Krogmodnet og har et minimal svind ved stegning.

Vægt 1,5 kg
Vægt i kg

1.710 g, 1.385 g, 1.340 g, 1.335 g