Store hele Okseben – kødben til hund

Store hele oksekødben – rørknogler

Gode naturlige og sunde oksekødben til hunden. Hjælper med at holde hundens tænder rene og den får stillet sit tygge behov. Benet er helt naturligt, på frost og derfor ikke tilsat tilsætningsstoffer eller kemikalier.

Forudbestilling: Kun tilgængelig på forudbestilling til næste slagtning. Vi besvarer med beskedmail på din ordre.

Frost vare. Kan fås fersk ved slagtning(forudbestilling), men kun ved afhentning i gårdbutikken.

Bemærk: denne vare kan sendes , men sendes som frostvare, forvent at det kan være kølevare ved modtagelse af forsendelsen, især i varme perioder.

Stk pris

95 kr.

Tilgængelig på restordre

Store hele Okseben – kødben til hund

Dansk Angus ungkvæg fra Solkærgaard

Alle udskæringer er af vores ungdyr.

Full-grass-fed betyder at vores kvæg græsser og græsfodres og at de ikke fodres med stivelse fra fx korn og majs. Græsfodringen giver en langsommere opvækst og en sundere fedtsyreprofil i kødet, eftersom indholdet af omega-3 fedtsyrer er højere og minimal kolesterol. Omega-3 er en umættet fedtsyre, som betegnes som en ”sund fedtsyre”. Samtidig med indeholder kødet en lavere fedt %, end ved kornfedet dyr. Derfor opnår vi aldrig en bøf med 30 – 50 % fedt marmorering.

Farven på vores kød er naturligt mørkere end det du normalt ser i butikkerne. Det skyldes græsning, græsfodring, sollyset og urter dyrene finder når de går ude og græsser.

Vægt 5 kg