Oksehale

OKESHALE AF ANGUS UNGKVÆG

Halen er skåret i skiver eller i stykker.

Den er let at dele til mindre stykker. Skæres mellem leddene.

Lækre til simreretter: oksehale i rødvin, oksehaleragout, brasseriet oksehale.

Frostvare. Vakuumpakket.

Kilo pris 100kr

80,00 DKK85,00 DKK

Varenummer Ikke mulig Kategorier , ,

Oksehale

Dansk Angus ungkvæg fra Solkærgaard

Alle udskæringer er af vores ungdyr.

Full-grass-fed betyder at vores kvæg græsser og græsfodres og at de ikke fodres med stivelse fra fx korn og majs. Græsfodringen giver en langsommere opvækst og en sundere fedtsyreprofil i kødet, eftersom indholdet af omega-3 fedtsyrer er højere og minimal kolesterol. Omega-3 er en umættet fedtsyre, som betegnes som en ”sund fedtsyre”. Samtidig med indeholder kødet en lavere fedt %, end ved kornfedet dyr. Derfor opnår vi aldrig en bøf med 30 – 50 % fedt marmorering.

Farven på vores kød er naturligt mørkere end det du normalt ser i butikkerne. Det skyldes græsning, græsfodring, sollyset og urter dyrene finder når de går ude og græsser.

Kødet er Krogmodnet, mørt og har et minimal svind ved stegning.

Vægt 1 kg
Vægt

800 g, 850 g