Angus Okseklump - Roastbeef

Steg med smag 

Angus Okseklump er udskåret af okselåret og indeholder lidt bindevæv. Angus Okseklump har masser af smag og er velegnet til gryderetter, tynde skiver/hverdags steaks, Bøf Stroganoff, tern til fx grillspyd og gullasch, bankekød og Roastbeef.

Anvender du den fx til Roastbeef, er der masser af smag. Ønsker du at bruge det til fx smørrebrød, anbefaler vi at du anvender inderlår i stedet, da det indeholder mindre bindevæv.

Krogmodnet Dansk Angus Ungkvæg fra Solkærgaard

Frostvare. Vakuumpakket.
Kg pris: 180 kr.

126,00 kr.290,00 kr.

Angus Okseklump - Roastbeef

Dansk Angus ungkvæg fra Solkærgaard

Alle udskæringer er af vores ungdyr.

Full-grass-fed betyder at vores kvæg græsser og græsfodres og at de ikke fodres med stivelse fra fx korn og majs. Græsfodringen giver en langsommere opvækst og en sundere fedtsyreprofil i kødet, eftersom indholdet af omega-3 fedtsyrer er højere og minimal kolesterol. Omega-3 er en umættet fedtsyre, som betegnes som en ”sund fedtsyre”. Samtidig med indeholder kødet en lavere fedt %, end ved kornfedet dyr. Derfor opnår vi aldrig en bøf med 30 – 50 % fedt marmorering.

Farven på vores kød er naturligt mørkere end det du normalt ser i butikkerne. Det skyldes græsning, græsfodring, sollyset og urter dyrene finder når de går ude og græsser.

Kødet er Krogmodnet, mørt og har et minimal svind ved stegning.

Vægt N/A
VARIANT

920 g, 1.615 g, 705 g