, , , , ,

Nyretapper – Boeuf Onglet – hanger steak

Prisinterval: 223 kr. til 225 kr.

Nyretappen / Boeuf Onglet er en muskel, der hæfter nyrerne, men det er ikke nyren. Derfor det engelske navn “hanger steak”.
Med nyretappen får du et ekstremt mørt stykke kød, der har en noget kraftig oksesmag.
De hvide hinder/sener i midten skal skæres af inden tilberedning.
Du kan med en skarp kniv skære langs hinderne for at fjerne dem.
Skær og server i skiver.

Vakuumpakket. Frostvare

Kan sendes – vælg levering/afhentning ved checkout.
Kilo pris 230 kr

Dansk Angus ungkvæg  fra Solkærgaard  –  Græsopdrættet oksekød fra gårdens kødkvæg

Vores kvæg er 100 % græsfodret – det betyder, at de udelukkende får græs og urter, og aldrig stivelsesholdigt foder som korn eller majs. Den naturlige græsfodring giver en langsommere opvækst, men til gengæld et sundere kød med en mere balanceret fedtsyreprofil. Indholdet af omega-3 fedtsyrer er højere, og kolesterolniveauet er minimalt. Omega-3 er en umættet fedtsyre, som ofte betegnes som en “sund fedtsyre”.

Græsfodret kød har desuden et lavere fedtindhold sammenlignet med kornfodrede dyr. Derfor vil du ikke finde bøffer med 30–50 % fedtmarmorering hos os – men du får til gengæld et rent og smagfuldt produkt.

Farven på vores kød fra de unge dyr er naturligt mørkere end det, du typisk ser i supermarkedet. Det skyldes dyrenes frie adgang til sollys, græs og vilde urter, som de finder, når de går ude og græsser.

Kødet er krogmodnet, hvilket sikrer en intens smag og et minimalt svind ved tilberedning

Ingen Tilsætningsstoffer / Bovear
Vi tilsætter ingen kunstige stoffer, Bovear eller kemikalier til vores kvægs foder eller i mineralblandingen. Dette betyder, at vores kød er fri for unødvendige tilsætningsstoffer, hvilket giver dig et renere og mere naturligt produkt.

Vægt N/A
Vælg variant

875 g, 570 g, 660 g, 795 g, 675 g, 940 g, 585 g, 445 g, 825 g, 1.132 g, 955 g, 1.050 g, 1.140 g, 980 g, 970 g