Okse Fedt / Okseflomme

Oksefedt(indmad) og okseflomme

Oksefedt er fra dyrets inderside, det vil sige at fedtet sidder ved indmaden ved hjerte, nyre og ved nyretapperne.

Flommefedt er lettest at smelte, oksefedt giver smag og kan fx anvendes til stegning af bøffer, i retter hvori man ønsker “spækstykker” eller hakkes med i hakket kød.

Frostvare. Kan fås fersk ved slagtning, men kræver forudbestilling. Denne vare er ofte udsolgt.

Yderlige info kommer når du vælge de forskellig fedtstykker.

Vakuumpakket. Frostvare

Kg pris 100 kr

118 kr.126 kr.

Varenummer Ikke mulig Kategorier , ,

Okse Fedt / Okseflomme

Dansk Angus ungkvæg fra Solkærgaard

Alle udskæringer er af vores ungdyr.

Full-grass-fed betyder at vores kvæg græsser og græsfodres og at de ikke fodres med stivelse fra fx korn og majs. Græsfodringen giver en langsommere og naturlig opvækst og en sundere fedtsyreprofil i kødet, eftersom indholdet af omega-3 fedtsyrer er højere og minimal kolesterol. Omega-3 er en umættet fedtsyre, som betegnes som en ”sund fedtsyre”. Samtidig med indeholder kødet en lavere fedt %, end ved kornfedet dyr. Derfor opnår vi aldrig en bøf med 30 – 50 % fedt marmorering.

Farven på vores kød fra unge dyr er naturligt mørkere end det du normalt ser i butikkerne. Det skyldes græsning, græsfodring, sollyset og urter dyrene finder når de går ude og græsser.

Kødet er Krogmodnet, mørt og har et minimal svind ved stegning.

Vægt N/A
VÆGT

1.440 g flomme, 835 g fedt, 1.435 g flomme, 1.245 g flomme, 1.246 g flomme, 1.200 g Fedt, 1.180 g Fedt, 1.260 g Fedt