Tykkam Filet

Filet er med fedtmarmorering og kan anvendes som steg eller skæres ud til steaks/bøffer. Et mør stykke kød, der giver en kødfuld oksekødsmag. Kødet er næsten lige så mør som højreben, men med mere tekstur.

Tilberedes på samme måde som højreb eller Ribeye steaks, fx på grill, pande, ovn eller airfreyer.

Krogmodnet Dansk Angus Ungkvæg fra gårdens egne kødkvæg.

Denne vare er ofte udsolgt og vil derfor kræve forudbestilling til næste slagt.

Frostvare. Vakuumpakket.
Kg pris: 230 kr.

279 kr.

Tykkam Filet

Dansk Angus ungkvæg fra Solkærgaard

Full-grass-fed betyder at vores kvæg græsfodres og at de ikke fodres med stivelse fra fx korn og majs. Græsfodringen giver en langsommere opvækst og en sundere fedtsyreprofil i kødet, eftersom indholdet af omega-3 fedtsyrer er højere og minimal kolesterol. Omega-3 er en umættet fedtsyre, som betegnes som en ”sund fedtsyre”. Samtidig med indeholder kødet en lavere fedt %, end ved kornfedet dyr. Derfor opnår vi aldrig en bøf med 30 – 50 % fedt marmorering.

Farven på vores kød er naturligt mørkere end det du normalt ser i butikkerne. Det skyldes græsfodring, sollyset, græs og urter dyrene finder når de går ude og græsser.

Kødet er Krogmodnet og har et minimal svind ved stegning.

Farven og størelser på billederne kan afvige.

Vægt N/A
Variant

1.215 g