, , ,

Tykkam Filet

279 kr.

Krogmodnet Dansk Angus Ungkvæg fra gårdens egne kødkvæg.

Tykkamfilet fra græsfodret Angus kødkvæg er en lækker og mør udskæring, der kommer fra nakken af dyret, som ligger i forlængelse af højreben. Denne udskæring er kendt for sin fine fedtmarmorering, som giver en rig og kødfuld smag og mør som højreb, men har mere tekstur. Tilberedes på samme måde som højreb eller Ribeye steaks, fx på grill, pande, ovn eller airfreyer.

Se evt også vores gammeldags oksesteg.

Denne vare er ofte udsolgt og vil derfor kræve forudbestilling til næste slagt, hvis den ikke er på lager. Fersk fås kun i forbindelse med slagtning. Kontakt os meget gerne.

Frostvare. Vakuumpakket.
Kg pris: 230 kr.

Dansk Angus ungkvæg fra Solkærgaard

Full-grass-fed betyder at vores kvæg græsfodres og at de ikke fodres med stivelse fra fx korn og majs. Græsfodringen giver en langsommere opvækst og en sundere fedtsyreprofil i kødet, eftersom indholdet af omega-3 fedtsyrer er højere og minimal kolesterol. Omega-3 er en umættet fedtsyre, som betegnes som en ”sund fedtsyre”. Samtidig med indeholder kødet en lavere fedt %, end ved kornfedet dyr. Derfor opnår vi aldrig en bøf med 30 – 50 % fedt marmorering.

Farven på vores kød er naturligt mørkere end det du normalt ser i butikkerne. Det skyldes græsfodring, sollyset, græs og urter dyrene finder når de går ude og græsser.

Kødet er Krogmodnet og har et minimal svind ved stegning.

Farven og størrelser på billederne kan afvige.

Ingen Tilsætningsstoffer / Bovear
Vi tilsætter ingen kunstige stoffer, Bovear eller kemikalier til vores kvægs foder eller i mineralblandingen. Dette betyder, at vores kød er fri for unødvendige tilsætningsstoffer, hvilket giver dig et renere og mere naturligt produkt.

Vægt N/A
Variant

1.215 g

Du kunne også være interesseret i…